Bestrating

Een essentieel onderdeel van een tuin die bij u past is natuurlijk de bestrating. Wij kunnen alle soorten bestratingen voor u verzorgen, van de aanleg van een tuinpad voor particulier gebruik tot een complete parkeerplaats voor uw bedrijfspand. De bestrating wordt door Boy Tuinen Hoveniers perfect uitgevoerd! Wij werken namelijk met een ruime keus aan kleuren en materialen, en zorgen voor een juiste opbouw van de ondergrond en correcte verwerking van de materialen waardoor kuilen of hobbels niet voorkomen. Wij weten als geen ander dat een oprit veel meer te verduren heeft dan bijvoorbeeld het looppad in uw achtertuin. Hierdoor is het noodzakelijk dat er verschillende methoden bij het leggen gebruikt worden waardoor uw straatwerk gegarandeerd is van een lange levensduur en mooie uitstraling.

Boy Tuinen Hoveniers heeft ervaring in het kwalitatief uitvoeren van nieuwe bestrating, maar ook voor herbestraten of onderhoud kunt u natuurlijk bij ons terecht. Ook kunnen we de bestrating voor u invoegen zodat onkruid geen kans meer krijgt.

Wenst u meer informatie over aanleg of onderhoud van uw straatwerk dan kunnen wij u adviseren over het gebruik en de toepassing van de juiste materialen. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.